JH Schilderwerken en Onderhoud (voorheen Schildersbedrijf DNS) bestaat al ruim 22 jaar.

 

In 1999 ben ik  “Jan Hoppezak” voor mezelf begonnen, maar ik zit al meer dan 30 jaar in het vak. Ik ben geboren in Rotterdam Delfshaven en werk al jaren voor o.a. aannemingsbedrijven en particulieren. In 2015 heb ik voor het eerst officieel reclame voor mijn bedrijf en vakmanschap gemaakt.

De reden hiervan is omdat ik meer werk in mijn woonplaats Pijnacker en omgeving wil. Daar woon ik nu al meer dan 15 jaar met mijn vrouw Désirée (Hoppezak-Blommaert) die naast haar baan bij de overheid een eigen internetwinkel ‘Body & Soap’ (www.bodyandsoap.nl) heeft. Vanwege haar werk in Den Haag hebben we besloten in Pijnacker te komen wonen en daar hebben wij nooit spijt van gehad. Voor die tijd waren wij nog nooit in Pijnacker geweest.  Beetje dorps, heerlijk wonen hier.

Samen hebben wij een prachtige dochter (Samantha) en 2 kleinkinderen (Amaía en Alèssio), wat een rijkdom is dat. Onze dochter is 2007 terug naar Rotterdam/Prinsenland gegaan, maar wij namen al snel deel aan het sociale leventje in Pijnacker en bouwden een flinke kennissenkring op. In de lokale horeca maakte ik zodanig reclame voor ons eigen bedrijfje dat daar best aardig wat opdrachten uit voortkwamen. Binnenkort schilder ik de buitenboel van Café De Guijter en ook Tante Boefie is een van mijn opdrachtgevers. Ik heb de voorkant van het historische pand (voorheen Van Ouds het Raadhuis) in 2014 mogen schilderen en in 2016 heb ik de binnenplaats geschilderd.

Ik ben hoofdzakelijk schilder voor uw binnen en buitenwerk, maar daarnaast ook allerlei onderhoudswerkzaamheden. Ik ben een handige klusjesman die veel kan en altijd wel een oplossing ziet. Tevens beschik ik over de zogenoemde repair care certificering en lever ik kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Dagelijks ruk ik uit vanuit mijn bedrijfspand aan de Ambachtsweg. Dit pand heb ik jaren geleden overgenomen van KERO Metaalbewerking, een van mijn opdrachtgevers in Pijnacker.

Ik werk voor bedrijven, VVE organisaties en particulieren. Ik werk het liefst alleen, zodat ik honderd procent zeker kan zijn van de kwaliteit van mijn werk.

Het is negen van de tien keer een zaak van volledig vertrouwen. Mensen geven mij hun huissleutel en gaan vervolgens rustig naar hun werk of waar dan ook. Dat blijf ik toch bijzonder vinden en fijn. Vertrouwen krijg je en moet je vervolgens waarmaken”, vind ik.

 

Vraag ook kosteloos een vrijblijvende offerte aan, ik reken uiteraard geen voorrijkosten.

 

Groetjes,

Jan Hoppezak